English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Zuznna Modej
Zuzanna Modej ZUZANNA MODEJ
kaskader

urodzona: 1990
  • wzrost 163 cm
  • waga 48 kg
  • obwód klatki 85 cm
  • talia 63 cm
  • biodra 94 cm
  • obuwie 37

Umiejętności:

- pływanie
- jazda konna

Filmografia


2015 NIEWIDZIALNE kaskader
2015 ZGODA kaskader
2015 PRZYPADKI CEZAREGO P. aktor
2014 THE PASSING BELLS kaskader
2013 KAMIENIE NA SZANIEC aktor, kaskader
2013 JACK STRONG kaskader-dubler
2011 REZYDENCJA kaskader-dubler
2010 BABY SĄ JAKIEŚ INNE kaskader-dubler
2010 SZPILKI NA GIEWONCIE (serial TV) kaskader-dubler
2008 39 I PÓŁ (serial TV) kaskader-dubler

Rekalma


2013 MEDIA MARKT aktor, kaskader


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!