English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Piotr Wojtkowski
Piotr Wojtkowski PIOTR WOJTKOWSKI
kaskader

urodzony: 27.07.1989
  • wzrost 189 cm
  • waga 85 kg
  • obwód klatki 105 cm
  • talia 79 cm
  • biodra 98 cm
  • obuwie 45

Umiejętności:

- pływanie
- prawo jazdy kat. A i B
- sztuki walki (MMA, Brazylijskie Jiu-itsu, Judo, Boks, Zapasy)
- jazda na nartach, snowboardzie
- windsurfing
- nurkowanie

Uprawnienia:

- Instruktor Dyscypliny Sportu - Judo (Legitymacja nr 5631)
- Instruktor Dyscypliny Sportu - Boks (Legitymacja nr 5632)
- Instruktor Rekreacji Ruchowej - Samoobrona (27147/I/R/2008)
- Certyfikat - Bezpieczna praca na wysokości, praca w polu mikrofalowym
- Patent Starszego Sternika Motorowodnego (Nr. 035203)
- Stopień Młodszego Ratowika WOPR (Legitymacja Nr. A073911)
- PSAI Advanced Sport Diver
- Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego - Warszawa

Filmografia


2017 ZASADA PRZYJEMNOŚCI kaskader, aktor
2017 PITBULL 3 /OSTATNI PIES/ kaskader, aktor
2017 ZABAWA, ZABAWA kaskader, aktor
2017 TEEFA IN TROUBLE kaskader, asystent koordynatora
2017 DOUBLE IRONMAN
2017 M JAK MIŁOŚĆ aktor, kaskader
2017 NA WSPÓLNEJ kaskader, dubler
2017 PODATEK OD MIŁOŚCI kaskader
2016 REAKCJA ŁAŃCUCHOWA aktor, kaskader
2016 SYN KRÓLOWEJ ŚNIEGU kaskader dubler
2016 AMOK kaskader
2016 NA WSPÓLNEJ (serial TV) kaskader dubler
2016 KLAN kaskader, dubler
2016 STRAŻACY kaskader
2015 SPRAWIEDLIWY kaskader
2015 KLAN kaskader, dubler
2015 LUNA (etiuda) aktor, kaskader
2015 ERYNIE (etiuda)- aktor
2014 KREW Z KRWI (serial TV, drugi sezon) aktor
2014 KARBALA kaskader
2014 THE PASSING BELLS kaskader
2014 KLAN (serial TV)
2014 M JAK MIŁOŚĆ (serial TV)
2013 JEZIORAK kaskader
2013 KAMIENIE NA SZANIEC kaskader
2013 WAŁĘSA. CZŁOWIEK NADZEI kaskader

Programy TV


2014 TANIEC Z GWIAZDAMI kaskader
2014 TWOJA TWARZ BRZMI ZNAJOMO kaskader

Teatr


PIOTRUŚ PAN 3D
REWIA VARIETE
POLITA


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!