English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Michał Wojciechowski
Michał Wojciechowski Michał Wojciechowski
Kaskader filmowy
Urodzony: 05.03.1986r.
  • wzrost: 176 cm
  • waga 80 kg
  • obwód klatki 107 cm
  • talia 85 cm
  • biodra 107 cm
  • obuwie 43

Uprawnienia:

- Starszy Sternik Motorowodny
- Licencja na holowanie obiektów pływających
- Sędzia pływania
- Ratownik WOPR
- Ratownik drogowy
- Prawo jazdy kat.B
- Żeglarz jachtowy

Filmografia

2009 SAMO ŻYCIE (serial TV) kaskader
2008 OJCIEC MATEUSZ kaskader
2008 PRAWDZIWA HISTORIA JANOSIKA kaskader
2008 IRON CROSS kaskader
2008 SKORUMPOWANI kaskader
2007 SKORUMPOWANI (serial tv) kaskader
2007 GLINA II kaskader
2007 OGRÓD LUIZY kaskader
2006 HINDENBURG kaskader
2006 HOUSE kaskader
2006 NADZIEJA kaskader
2006 JOB kaskader
2006 KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA kaskader
2006 OFICEROWIE kaskader
2006 FANAA kaskader
2005 THREE kaskader

Programy TV


2008 MOTOSZOŁ (program TV TVN Turbo)
2007 PRZEBOJOWA NOC kaskader
2007 JAK ONI ŚPIEWAJĄ kaskader
2006 ŚWIĘTA, ŚWIĘTA ,ŚWIĘTA 4 kaskader
2006 SZYMON MAJEWSKI SHOW kaskader
2006 CA IRA kaskader
2006 SHOWTIME! kaskader
2006 FINAŁ WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY kaskader
2005 ZAŁÓŻ SIĘ kaskader
2004 MAMY CIĘ kaskader
2004 FEAR FACTOR kaskader
2004 JESTEM JAKI JESTEM kaskader
2004 TRZY SERCA kaskader

Reklama


2007 FLUNCH kaskader
2006 SOK KUBUŚ kaskader
2006 VIZIR kaskader
2006 DIALOG kaskader
2006 ERA TAK TAK kaskader
2006 RADIO ZET kaskader

Teatr


2006 CA IRA kaskader
2004 PANNA TUTLI PUTLI kaskader


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!