English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Andrzej Tarasewicz
Dr Andrzej Tarasewicz Dr Andrzej Tarasewicz
Lekarz

Specjalista chirurg z Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej. Z filmem współpracuje od 1985 roku. Ma na swoim koncie 200 filmów fabularnych,seriali teatrów telewizji i filmów reklamowych. Swój czas dzieli między szpitalem a planem filmowym.

Wybrana filmografia


2016 AMOK opieka medyczna
2016 JESTEM MORDERCĄ opieka medyczna
2016 NIEWIDZIALNE opieka medyczna
2016 OSTATNIA RODZINA opieka medyczna
2016 PAKT opieka medyczna
2016 53 WOJNY opieka medyczna
2016 POWIDOKI opieka medyczna
2016 PLAC ZABAW konsultacja medyczna
2016 SŁUGI BOŻE konsultacja medyczna
2015 KRÓLEWICZ OLCH konsultacja/opieka medyczna
2015 MĄŻ CZY NIE MĄŻ (serial) opieka medyczna
2015 OJCIEC konsultacja medyczna
2015 PRZYJACIÓŁKI (serial) opieka medyczna
2015 SKYLD opieka medyczna
2015 SPRAWIEDLIWY opieka medyczna
2015 WSZYSCY CHCĄ KOCHAĆ opieka medyczna
2015 ZGODA opieka medyczna
2015 ŻYĆ NIE UMIERAĆ konsultacja medyczna
2014 CÓRKI DANCINGU konsultacja medyczna
2014 CZAS HONORU POWSTANIE (serial) opieka medyczna
2014 LEKARZE (serial) konsultacja medyczna
2014 OJCIEC MATEUSZ s.VIII(serial) opieka medyczna
2014 WARSAW BY NIGHT konsultacja medyczna
2013 WAŁĘSA CZŁOWIEK Z NADZIEI opieka/konsultacja lekarska
2013 CHCE SIĘ ŻYĆ opieka medyczna
2013 ZABÓJCZA MIŁOŚĆ opieka medyczna
2013 WARSZAWA opieka medyczna
2013 KAMIENIE NA SZANIEC opieka medyczna
2013 MIASTO 44 opieka medyczna
2013 DROGÓWKA opieka medyczna
2013 CZAS HONORU VI opieka medyczna
2013 JACK STRONG opieka/konsultacja lekarska
2012 SUPERMARKET opieka medyczna
2012 STRAŻNICZKA WINNIC- opieka/konsultacja lekarska
2012 NA WSPÓLNEJ (serial TV) konsultacja wątków medycznych
2012 WARSZAWSKIE HISTORIE opieka lekarska
2012 DZIEWCZYNA Z SZAFY opieka medyczna
2012 ŻYWIE BIEŁARUŚ konsultacja medyczna
2012 PRZYJACIÓŁKI (serial tv) konsultacja, opieka lekarska
2012 CZAS HONORU V (serial tv) opieka medyczna
2012 PŁYNĄCE WIEŻOWCE konsultacja medyczna
2012 THE BIG LEAP opieka lekarska
2012 KLAN (serial tv) opieka lekarska
2011 LISTY DO M. opieka medyczna
2011 SĘP konsultacja medyczna
2011 REZYDENCJA (serial tv) konsultacja lekarska
2011 POKŁOSIE konsultacja/opieka lekarska
2011 LĘK WYSOKOŚCI opieka medyczna
2011 CZAS HONORU IV (serial tv) opieka medyczna
2011 OJCIEC MATEUSZ V (serial tv) konsultacja medyczna
2011 JAK SIĘ POZBYĆ CELLULITU konsultacja/opieka medyczna
2011 UKŁAD WARSZAWSKI (serial tv) opieka medyczna
2010 CZAS HONORU III opieka medyczna
2010 JOANNA konsultacja medyczna, opieka medyczna
2010 LUDZIE CHUDEGO opieka medyczna
2010 SKRZYDLATE ŚWINIE konsultacja medyczna, opieka medyczna
2010 WOJNA ŻEŃSKO-MĘSKA konsultacja medyczna
2010 RÓŻYCZKA konsultacja medyczna
2009 CIACHO konsultacja medyczna
2009 MOJA AUSTRALIA opieka medyczna
2009 SIOSTRY (serial tv) zabezpieczenie medyczne
2009 MNIEJSZE ZŁO opieka medyczna
2009 OSTATNIA AKCJA opieka medyczna
2009 ZŁOTY ŚRODEK opieka medyczna
2009 WOJNA POLSKO RUSKA opieka medyczna
2009 ENEN konsultacja medyczna
2009 GEN. NIL konsultacja medyczna
2009 TRICK opieka medyczna
2009 39 I PÓŁ III seria, opieka medyczna
2009 CZAS HONORU II seria opieka medyczna
2009 IDEALNY FACET DLA MOJEJ DZIEWCZYNY konsultacja medyczna, opieka medyczna
2008 DORĘCZYCIEL (serial tv) konsultacja medyczna
2008 MAŁGOSIA CONTRA MAŁGOSIA opieka medyczna
2008 TATARAK konsultacja/opieka medyczna
2008 TRZECI OFICER opieka medyczna
2008 TERAZ ALBO NIGDY opieka medyczna
2008 SERCE NA DŁONI konsultacja medyczna
2008 SENNOŚĆ kons.med.
2008 OJCIEC MATEUSZ opieka medyczna
2008 NAZNACZONY odc. 9 (serial tv) opieka medyczna
2008 MOTO SZOŁ (program tv) opieka medyczna
2008 LEJDIS konsultacja medyczna
2008 IRON CROSS opieka medyczna
2008 HANDLARZ CUDÓW opieka medyczna
2008 CZAS HONORU(serial) op.med.
2008 39 i PÓŁ II seria opieka medyczna
2008 39 I PÓŁ opieka medyczna
2007 WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE opieka medyczna
2007 TESTOSTERON kons./opieka medyczna
2007 REGINA (serial) op.med.
2007 RANCZO WILKOWYJE opieka medyczna
2007 POGODA NA PIĄTEK (serial tv) konsultacja medyczna.
2007 OGRÓD LUIZY opieka medyczna
2007 JUTRO IDZIEMY DO KINA opieka medyczna
2007 HOPE opieka medyczna
2007 EKIPA (serial tv) konsultacja medyczna.
2006 PALIMPSEST op.med.
2006 OFICEROWIE (serial tv) opieka medyczna
2006 JASMINUM opieka medyczna
2006 KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA opieka medyczna
2006 FRANCUSKI NUMER op.med.
2005-2007 MAGDA M. (serial) op.med.
2005 SKAZANY NA BLUESA kons.med.
2005 PERSONA NON GRATA op.med.
2005 KOMORNIK op.med.
2004-2006 BULIONERZY (serial) op.med.
2004-2005 OFICER (serial) op.med.
2004 THE ARYAN COUPLE op.med.
2004 PANIENKI (serial) kons.med.
2004 DŁUGI WEEKEND (ŚWIĘTA POLSKIE) op.med.
2003-2008 NA WSPÓLNEJ seial op.med.
2003-2005 DEFEKT seria I op.med.
2003-2005 CZEGO BOJĄ SIĘ FACECI CZYLI SEKS W MNIEJSZYM MIEŚCIE serisl odc.1-13 kons.med.
2003 ZRÓBMY SOBIE WNUKA op.med.
2003 ZOSTAĆ MISS 2 (serial) kons.med.
2003 SHOW op.med.
2003 PORNOGRAFIA op.med.
2003 DUBLERZY
2003 CIAŁO op.med.
2002-2008 SAMO ŻYCIE (serial)-op.med.
2002 THE PIANIST opieka medyczna
2002 MISS MOKREGO PODKOSZULKA opieka medyczna
2002 JULIE WALKIING HOME op.med
2002 E=mc2 kons.med.
2001 ZOSTAĆ MISS (serial tv) konsultacja medyczna.
2001 WIEDŹMIN opieka medyczna
2001 KŻYRZACY 2 opieka medyczna
2001 WIEDŹMIN (serial tv) opieka medyczna
2000 ŻYCIE JAKO ŚMIERTELNA CHOROBA PRZENOSZONA DROGĄ PłCIOWĄ opieka medyczna
2000 PRZEPROWADZKI (serial tv) opieka medyczna
2000 POSTERUNEK 13 (serial tv) konsultacja medyczna.
2000 CZEŚĆ TERESKA konsultacja medyczna.
1999 WROTA EUROPY konsultacja medyczna.
1999 PRAWO OJCA opieka medyczna
1999 POLICJANCI (serial tv) konsultacja medyczna
1999 PAN TADEUSZ opieka medyczna
1999 FUKS opieka medyczna
1998 ZŁOTO DEZERTERÓW opieka medyczna
1998 FEUERREITER konsultacja medyczna.
1996 THE OGRE opieka medyczna
1995 WIELKI TYDZIEŃ opieka medyczna
1995 TATO opieka medyczna
1995 PROWOKATOR opieka medyczna
1995 DOCTOR SOMMEL WEIS opieka medyczna
1995 CWAŁ konsultacja medyczna
1994 PANNA Z MOKRĄ GŁOWĄ opieka medyczna
1994 MOLLY (serial)-op.med.
1994 MIASTO PRYWATNE opieka medyczna
1994 LE COLONEL CHABERT opieka medyczna
1994 EL DETECTIVE Y LA MUERTE opieka medyczna
1993 ŁOWCA, OSTATNIE STARCIE opieka medyczna
1993 TROIS COLEURS, BLANC opieka medyczna
1993 BALANGA opieka medyczna
1986 ZYGRYD -op.med.

Reklama


2015 SKOCZKOWIE opieka medyczna
2014 LINK 4 opieka medyczna
2013 TABLICA.PL opieka medyczna


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!