English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Katarzyna Pułkośnik
Katarzyna Pułkośnik KATARZYNA PUŁKOŚNIK
kaskader

urodzona: 08.03.1986
  • wzrost 153 cm
  • waga 48 kg
  • obwód klatki 80 cm
  • talia 68 cm
  • biodra 88 cm
  • obuwie 35

Umiejętności:

- sztuki walki (judo), (1 DAN)
- akrobatyka

Uprawnienia:

- Prawo jazdy kat. B
- Instruktorka judo, leg. nr. 1189/CDK/08 - Absolwentka Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie

Osiągnięcia Judo:

- 12-krotna Mistrzyni Polski w Judo
- 2-krotna brązowa medalistka Mistrzostw Europy w Judo
- wielokrotka medalistka Pucharów Świata w Judo

Filmografia


2016 NA WSPÓLNEJ (serial TV) kaskader dubler
2015 KRÓLEWICZ OLCH kaskader
2013 KAMIENIE NA SZANIEC kaskader
2013 JACK STRONG kaskader, aktor
2012 NA WSPÓLNEJ (serial TV) kaskder-dubler
2012 KLAN (serial TV) kaskder-dubler
2011 SYBERIADA POLSKA
2011 PIŁEŚ NIE JEDŹ NA KACU (reklama społecznościowa)
2011 SZPILKI NA GIEWONCIE (serial TV)
2011 REZYDENCJA (serial TV)
2011 NA WSPÓLNEJ (serial TV)


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!