English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Strona główna
Mirosław Pisarek MIROSŁAW PISAREK
kaskader

urodzony: 17.09.1985
  • wzrost 175 cm
  • waga 66 kg
  • obwód klatki 100 cm
  • talia 78 cm
  • biodra 100 cm
  • obuwie 42

Umiejętności:

- pływanie
- prawo jazdy kat.B
- walka wręcz z elementami wschodnich sztuk walki (set sparingi, bójki, Motion Capture)
- akrobatyka
- tricki Extreme Martial Arts & Le Parkour
- broń biała (katana)
- jazda na łyżwach, rolkach, rowerze górskim

Specjalizacja:

- prowadzi sekcje Extreme Martial Arts & Le Parkour
- pokazy sztuk walki
- tworzenie filmów offowych\amatorskich (głównie filmów akcji)

Uprawnienia:

- Instruktor Sportu - Kulturystyka (2828/PAS/2010)
- Instruktor Rekreacji Ruchowej - Samoobrona (3422/PAS/2010)
- Certyfikat - Bezpieczna praca na wysokości, praca w polu mikrofalowym (19050/2009)
- Certyfikat - Praca Technikami Alpinistycznymi
- Absolwent Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej - Krosno
- Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego - Warszawa

Filmografia


2017 PITBULL 3 /OSTATNI PIES/ kaskader
2017 ZABAWA, ZABAWA kaskader
2017 TEEFA IN TROUBLE kaskader
2017 JUSTA kaskader dubler
2017 PODATEK OD MIŁOŚCI kaskader
2017 KNIGHTS OF THE ROUNDTABLE: KING ARTHUR reż. Guy Ritchie, kaskader
2016 REAKCJA ŁAŃCUCHOWA kaskader
2016 BELFER (serial TV) kaskader,
2016 CZUWAJ kaskader
2016 AMOK kaskader, dubler
2016 SŁUGI BOŻE kaskader, aktor
2015 PRAWDZIWA HISTORIA O MORDERSTWIE kaskader-dubler
2015 ZGODA kaskader
2015 WSZYSCY CHCĄ KOCHAĆ kaskader
2015 KRÓLEWICZ OLCH kaskader
2014 KREW Z KRWI aktor, kaskader
2014 CÓRKI DANCINGU kaskader
2014 KARBALA kaskader
2014 THE PASSING BELLS kaskader
2013 JEZIORAK kaskader
2013 PANI Z PRZEDSZKOLA kaskader
2013 KAMIENIE NA SZANIEC aktor
2013 JACK STRONG kaskader
2012 KASYNO kaskader
2012 WARSZAWA kaskader
2012 PŁYNĄCE WIEŻOWCE kaskader
2012 SIERPNIOWE NIEBO kaskader, aktor
2012 THE BIG LEAP kaskader
2012 KLAN (serial TV) aktor, kaskader
2011 UŁAŃSKA BALLADA kaskader
2011 OBŁAWA kaskader, aktor
2011 POKŁOSIE kaskader
2011 SZPILKI NA GIEWONCIE (serial TV, 3 sezon) kaskader
2011 UKŁAD WARSZAWSKI (serial TV) kaskader
2011 SYBERIADA POLSKA kaskader
2010 POKAŻ KOTKU CO MASZ W ŚRODKU kaskader-dubler
2010 KAMFORA kaskader
2010 BITWA WARSZAWSKA 1920 kaskader
2010 WOJNA ŻEŃSKO-MĘSKA kaskader
2010 APETYT NA ŻYCIE (serial TV) kaskader
2010 HIDDEN kaskader, aktor
2009 M JAK MIŁOŚĆ (serial TV) kaskader
2008 OJCIEC MATEUSZ kaskader
2008 PRAWDZIWA HISTORIA JANOSIKA dubler
2008 IRON CROSS aktor
2008 SKORUMPOWANI kaskader
2007 GLINA 2 (serial tv) kaskader
2007 SKORUMPOWANI (serial tv) kaskader
2007 JUTRO IDZIEMY DO KINA aktor
2007 OGRÓD LUIZY kaskader
2004 OFICER (serial TV), współpraca kaskaderska, aktor

Programy TV


2014 TANIEC Z GWIAZDAMI kaskader
2014 TWOJA TWARZ BRZMI ZNAJOMO kaskader
2012 TOP TRENDY 2012 kaskader
2011 SYLWESTER Z POLSTATEM 2010/2011 kaskader
2008 MOTOSZOŁ kaskader
2008 SZYMON MAJEWSKI SHOW kaskader
2008 NAJGORSZY POLSKI KIEROWCA kaskader
2006 SHOWTIME kaskader,
2006 ZAŁÓŻ SIĘ (program TVP2), kaskader

Reklama


2013 VECTRA kaskader
2013 MEDIA MARKT aktor, kaskader
2013 BPH-REWIA kaskader
2013 OBI kaskader
2012 RWE kaskader
2012 TESCO kaskader
2011 LOTTO kaskader, aktor
2011 ORANGE kaskader
2010 MEDIA MARKT kaskader
2009 ORANGE kaskader
2009 CYFRA+ kaskader
2009 LOTTO kaskader, aktor
2009 MEDIA MARKT aktor, kaskader
2008 RABOBANK kaskader
2008 COMMERCIAL UNION kaskader
2007 ERA aktor


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!