English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Agnieszka Pawłowska
Agnieszka Pawłowska Agnieszka Pawłowska
kaskader
  • wzrost: 166 cm
  • waga: 58 kg
  • rozmiar odzieży: S/M (36-38)
  • biust: 90 cm
  • talia 73 cm
  • biodra 90 cm

Umiejętności:

- akrobatyka sportowa
- jazda na nartach i snowboardzie

Uprawnienia:

- instruktor akrobatyki sportowej, leg. Nr 13266/I/S/2003
- prawo jazdy kat. B

Filmografia


2017 ZASADA PRZYJEMNOŚCI kaskader, dubler
2017 PITBULL 3 /OSTATNI PIES/ kaskader
2017 ZABAWA, ZABAWA kaskader aktor
2017 TEEFA IN TROUBLE kaskader dubler
2017 JUSTA kaskader dubler
2015 KREW Z KRWI kaskader-dubler
2014 THE PASSING BELLS kaskader
2013 JEZIORAK kaskader-dubler
2013 KAMIENIE NA SZANIEC kaskader
2013 JACK STRONG kaskader, aktor
2012 SIERPNIOWE NIEBO kaskader, dubler
2012 SZPILKI NA GIEWONCIE (serial TV) kaskader-dubler
2011 UŁAŃSKA BALLADA kaskader
2011 UKŁAD WARSZAWSKI (serial TV) kaskader
2011 SYBERIADA POLSKA kaskader, dubler
2010 BITWA WARSZAWSKA 1920 kaskader
2009 MATKA TERESA OD KOTÓW kaskader
2009 SAMO ŻYCIE (serial TV) kaskader
2009 KLAN (serial TV) kaskader
2008 39 I PÓŁ (II seria) (serial tv) kaskader
2008 OJCIEC MATEUSZ kaskader
2008 IRON CROSS kaskader
2008 TAMAGOTCHI kaskader
2008 SKORUMPOWANI kaskader
2008 WITHIN THE WHIRLWIND aktor
2007 NAZNACZONY kaskader
2007 CICHOCIEMNI kaskader
2007 TRZECI OFICER (serial tv) kaskader
2007 JESZCZE RAZ kaskader
2007 SKORUMPOWANI (serial tv) kaskader
2007 BOISKO BEZDOMNYCH kaskader dubler
2007 OGRÓD LUIZY kaskader dubler
2006 HINDENBURG kaskader
2004 OFICER (serial TV), ewolucje kaskaderskie
2003 GLINA ewolucje kaskaderskie
2002 MISS MOKREGO PODKOSZULKA ewolucje kaskaderskie
2002 DEFEKT ewolucje kaskaderskie
2001 HAKER ewolucje kaskaderskie

Reklama


2011 LOTTO kaskader-dubler
2009 LOTTO kaskader-dubler
2008 RABOBANK kaskader-dubler
2002 SOS RAGU ewolucje kaskaderskie
2002 SPOT REKLAMOWY MTV ewolucje kaskaderskie

Programy TV


2008 MOTOSZOŁ (program TV TVN Turbo)
2007 PRZEBOJOWA NOC kaskader
2006 ZAŁÓŻ SIĘ (program TVP2), kaskader


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!