English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Zbigniew Litwiniak
Zbigniew Litwiniak ZBIGNIEW LITWINIAK
specjalista ds. samochodowych

1973-1986 ZPR Auto Rodeo ZSRR
1986 do chwili obecnej założyciel i właściciel Auto Moto Rodeo (Bułgaria, Jugosławia, Grecja)
1987-90 BIZZARO MOTOR SHOW (Włochy, Grecja, Turcja)

Filmografia


2017 ZABAWA, ZABAWA
2017 TEEFA IN TROUBLE kaskader, jazda precyzyjna
2013 M JAK MIŁÓŚĆ (serial TV)
2013 ZABÓJCZA MIŁOŚĆ
2013 JACK STRONG
2011 POKŁOSIE
2011 UKŁAD WARSZAWSKI (serial TV)
2011 80 MILIONÓW
2008 GALERIANKI
2008 39 I PÓŁ (II seria) (serial tv)
2008 OJCIEC MATEUSZ (serial TV)
2008 TAMAGOTCHI
2008 SKORUMPOWANI
2007 TRZECI OFICER (serial TV)
2007 REZERWAT kaskader, aktor
2007 39 I PÓŁ (serial TV)
2007 JESZCZE RAZ
2007 GLINA 2 (serial TV)
2007 TRZECI OFICER (serial TV)
2007 I KTO TU RZĄDZI (serial TV)
2007 SKORUMPOWANI (serial tv)
2006 MAGDA M (serial TV)
2006 KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA (serial TV)
2005 SAMOTNOŚĆ W SIECI
2005 TYLKO MNIE KOCHAJ
2003 NA WSPÓLNEJ
2003 SAMO ŻYCIE
2003 DUBLERZY
2003 CZEGO SIĘ BOJĄ FACECI
2003 GLINA (serial TV)
2000 EGOIŚCI
2000 SEZON NA LESZCZA
1999 FUKS
1999 PRAWO OJCA
1979 SKRADZIONA KOLEKCJA
1976 BRUNET WIECZOROWĄ PORĄ

Programy TV


2014 LEGENDY PRL-U (TVN Turbo)
2006 ZAŁÓŻ SIĘ (TVP2)
2005 ZAŁÓŻ SIĘ (TVP2)
2004 DLA CIEBIE WSZYSTKO (TVN)
2004 MAMY CIĘ (TVN)

Reklama


2012 TESCO
2009 MITSUBISH COLT
2008 RABOBANK
2007 PZU
2006 PZU
2005 ORLEN
2005 PZU
2003 LOTOS
2003 REKLAMA SPOŁECZNA
2002 ALIANZ
2001 CANAL +


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!