English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Katarzyna Kędzior
Katarzyna Kędzior Katarzyna Kędzior
Specjalista sportów motocyklowych

- 5 lat wyścigów w Międzynarodowych Motocyklowych Mistrzostwach Polski
- 5 miejsce w Pucharze Polski w 2007 roku
- licencja wyścigowa, prawo jazdy kat. AB od 1995 roku
-licencja płetwonurka
-patent żeglarza jachtowego
-specjalista ds. marketingu i reklamy
-kierowca testowy miesięcznika Motocykl

Sceny związane z prowadzeniem auta:
2011 LOS NUMEROS kaskader dubler - pościg
2007 39 I PÓŁ (serial TV) kaskader dubler - jazda precyzyjna
2010 APETYT NA ŻYCIE (serial TV) kaskader dubler - pościg

Filmografia



2014 KREW Z KRWI kaskader dubler
2013 KAMIENIE NA SZANIEC kaskader
2013 JACK STRONG aktor 2011 UKŁAD WARSZAWSKI (serial TV) kaskader
2010 LOS NUMEROS kaskader-dubler
2010 APETYT NA ŻYCIE (serial TV) kaskader dubler
2008 OPERACJA DUNAJ
2008 39 I PÓŁ (II seria) (serial tv)
2008 SERCE NA DŁONI
2008 WITHIN THE WHIRLWIND kaskader
2008 39 I PÓŁ
2007 GLINA II (serial tv)
1999 TRZY SZALONE ZERA (serial tv)

Reklama


2011 LOTTO kaskader
2008 PLUS GSM


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!