English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Jacek Kadłubowski
Jacek Kadłubowski Jacek Kadłubowski
Kaskader filmowy

Filmografia


2013 KAMIENIE NA SZANIEC aktor, kaskader
2008 PRAWDZIWA HISTORIA JANOSIKA kaskader
2008 WITHIN THE WHIRLWIND kaskader
2007 CLINA kaskader
2007 PORA MROKU kaskader
2005 WINO TRUSKAWKOWE konsultacja ds. koni,
2002 KRZYŻACY (2002; Żamojda Jarosław) Konsultacja (ds. formacji konnych),
2001 PRZEDWIOŚNIE Kaskaderzy,
2001 WIEDMIN Obsada aktorska (Osbald; najprawdopodobniej wystąpi jedynie w serialu),
2000 13 POSTERUNEK 2 Tresura,
2000 PRZEPROWADZKI Konsultacja (d/s kaskadersko-końskich),
2000 ŻYCIE JAKO ŚMIERTELNA CHOROBA PRZENOSZONA DROGĄ PŁCIOWĄ Obsada aktorska (kaskader),
1999 OPERACJA SAMUM Kaskaderzy,
1999 OSTATNIA MISJA Kaskaderzy,
1999 PALCE LIZAĆ Konsultacja (kaskaderska),
1999 PAN TADEUSZ Konsultacja (dobór i wyszkolenie koni), Kaskaderzy,
1999 WSZYSTKIE PIENIĄDZE ŚWIATA Kaskaderzy,
1998 ZŁOTO DEZERTERÓW Kaskaderzy,
1998 THE WHITE RAVEN Kaskaderzy,
1997 13 POSTERUNEK Tresura (pies "Pershing"), Tresura (osioł),
1997 BANDYTA Kaskaderzy,
1997 BOŻA PODSZEWKA Kaskaderzy,
1997 BRIDE OF WAR Tresura (konie),
1997 CZAS ZDRADY Kaskaderzy,
1997 DOM (1980 - 2000; serial tv) Kaskaderzy,
1997 MARION DU FAOUET - CHEF DE VOLEURS Kaskaderzy,
1997 MŁODE WILKI 1/2 Kaskaderzy,
1997 OPOWIEŚCI WEEKENDOWE Obsada aktorska (koniuszy),
1997 OUR GOD'S BROTHER Tresura (konie), Kaskaderzy,
1997 SARA Kaskaderzy, Obsada aktorska,
1997 SPELLBINDER. LAND OF THE DRAGON LORD Kaskaderzy,
1997 ZAKLĘTA Przygotowanie koni,
1997 UN AIR SI PUR . . . Kaskaderzy, Obsada aktorska (rzeźnik),
1996 AUTOPORTRET Z KOCHANKĄ Kaskaderzy,
1996 DOM (1980 - 2000; serial tv) Kaskaderzy,
1996 MASZYNA ZMIAN. NOWE PRZYGODY Kaskaderzy,
1996 POZNAŃ 56 Kaskaderzy,
1996 WIRUS Kaskaderzy,
1995 CWAŁ Konsultacja, Kaskaderzy,
1995 EKSTRADYCJA Kaskaderzy, Obsada aktorska,
1995 SZABLA OD KOMENDANTA Kaskaderzy,
1995 ZA CO ? Kaskaderzy,
1994 BANK NIE Z TEJ ZIEMI Kaskaderzy, Obsada aktorska,
1994 BEYOND FORGIVENESS Kaskaderzy,
1993 BANK NIE Z TEJ ZIEMI Kaskaderzy,
1993 GOSPEL ACCORDING TO HARRY Fotosy,
1993 ZESPÓŁ ADWOKACKI Obsada aktorska,
1992 EUROPEAN NIGHT Kaskaderzy,
1992 MISSION TOP SECRET Obsada aktorska (zwolennik (henchman)),
1992 SZWADRON Kaskaderzy, Konsultacja (d/s jazdy),
1989 JASTRZĘBIA MĄDROŚĆ Konsultacja,
1989 POWRÓT WABISZCZURA Kaskaderzy,
1988 ALCHEMIK Kaskaderzy,
1988 ALCHEMIK SENDIVIUS Kaskaderzy,
1988 CRIMEN Kaskaderzy,
1988 ŁABĘDZI ŚPIEW Kaskaderzy,
1987 HARNASIE Kaskaderzy,
1987 KINGSAJZ Kaskaderzy,
1987 MISJA SPECJALNA Kaskaderzy,
1987 SŁAWNA JAK SARAJEWO Obsada aktorska,
1986 PIERŚCIEŃ I RÓŻA Kaskaderzy,
1986 PIERŚCIEŃ I RÓŻA (serial tv) Kaskaderzy,
1986 ZŁOTY POCIĄG Kaskaderzy,
1985 DIABELSKIE SZCZĘŚCIE Kaskaderzy,
1985 OKRUCHY WOJNY Kaskaderzy,
1984 PRZEMYTNICY Kaskaderzy,
1982 NA TROPACH BARTKA Obsada aktorska,
1981 BOŁDYN Obsada aktorska,
1980 KŁUSOWNIK Obsada aktorska,

Programy TV


2007 PRZEBOJOWA NOC kaskader

Teatr


2012 POLITA konie


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!