English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Piotr Juszczyk
Piotr Juszczyk PIOTR JUSZCZYK
specjalista ds. ewolucji samochodowych

  • wzrost 176 cm
  • waga 82 kg
  • obwód klatki 108 cm
  • talia 94 cm
  • biodra 98 cm
  • obuwie 43
  • oczy niebieskie

1987 - 1991 - Bossle Hell Drivers , międzynarodowa rewia kaskaderów samochodowych (Dania , Niemcy , Norwegia , Szwecja)
1984 - 1986 - Auto Rodeo, organizator Stołeczna Estrada (Polska, Bułgaria, Jugosławia)
1977 - 1978 - wielkie tourne po ZSRR, organizator ZPR
1975 - 1980 - Polska Auto - Moto - Rewia

Filmografia


2013 JACK STRONG
2011 POKŁOSIE
2010 BABY SĄ JAKIEŚ INNE kaskader
2010 APETYT NA ŻYCIE (serial TV)
2007 GLINA 2 (serial tv)
2005 SAMOTNOŚĆ W SIECI
2005 TYLKO MNIE KOCHAJ
2004 GLINA (serial TV)
1979 SKRADZIONA KOLEKCJA
1976 BRUNET WIECZOROWĄ PORĄ

Reklama


2009 MITSUBISH COLT
2008 RABOBANK
2005 ORLEN

Programy TV


2014 LEGENDY PRL-U (TVN Turbo)
2008 MOTOSZOŁ (program TV TVN Turbo)


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!