English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Piotr Głuchowski
Kulturysta wyczynowy Piotr Głuchowski
Kulturysta wyczynowy

Specjalizacja:

- specjalista d/s dietetyki, suplementacji i treningu siłowego

Osiągnięcia:

- Mistrz Europy i Świata 2005
- wielokrotny MP w kulturystyce
- dwukrotny ME

Dodatkowe umiejętności:

- jazda konna

Filmografia


2006 RODZINA ZASTĘPCZA (serial TV), aktor
2004 CZAS SURFERÓW aktor
2004 RH+ aktor
2003 GLINA aktor
2003 DUBLERZY aktor
2003 WESELE aktor
2002 NA WSPÓLNEJ aktor

Reklama


2004 OKOCIM aktor
2004 magazyn GRACJA aktor
2003 BAKOMA aktor
2002 BLENDA-MED aktor


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!