English
Polscy Kaskaderzy Filmowi
Krzysztof Garwacki
Krzysztof Garwacki KRZYSZTOF GARWACKI
kaskader

urodzony: 1990
  • wzrost 185 cm
  • waga 80 kg
  • obwód klatki 100 cm
  • talia 75 cm
  • biodra 94 cm
  • obuwie 44

Umiejętności:

- Sztuki walki (miecz japoński, zapasy, boks, karate, judo)
- Pływanie
- Skoki do wody
- Jazda na nartach
- Windsurfing
- Jazda na rowerze, BMX

Uprawnienia:

- Prawo jazdy kat.: B
- Patent żeglarski

Filmografia


2015 NIEWIDZIALNE kaskader
2015 PRZYPADKI CEZAREGO P. aktor
2014 KREW Z KRWI aktor
2014 THE PASSING BELLS kaskader
2014 FRANEK kaskader
2013 ZABÓJCZA MIŁOŚĆ kaskader
2013 M JAK MIŁOŚĆ (serial TV) kaskader
2013 KAMIENIE NA SZANIEC kaskader
2013 NA WSPÓLNEJ (serial TV), kaskader
2013 JACK STRONG, kaskader
2012 KASYNO, kaskader-dubler
2012 KLAN (serial TV), kaskader
2012 NA WSPÓLNEJ (serial TV), kaskader
2011 OBŁAWA, kaskader-dubler
2010 BEZ WSTYDU, kaskader
2010 BITWA WARSZAWSKA 1920, kaskader

Reklama


2013 VECTRA kaskader
2012 Reklama T-Mobile "Niegrzeczny czy grzeczny", kaskader

Programy TV


2014 TANIEC Z GWIAZDAMI kaskader


KASKADERZY
Zbigniew
Modej


Józef
Stefański


Jacek
Jeleń


Tomasz
Przybysz


Jacek
Kadłubowski


Sylwester
Zawadzki


Paweł
Grzybczyk


Dariusz
Obrębski


Marcin
Drabicki


Sławomir
Doniecki


Tomasz
Mleczek


Mirosław
Pisarek


Agnieszka
Pawłowska


Marcin
Popek


Michał
Wojciechowski


Krzysztof
Garwacki


Katarzyna
Pułkośnik


Zuzanna
Modej


Piotr
Wojtkowski


Artur
Mikołajewski


Małgorzata
Ptaszyńska



SPECJALIŚCI
Zbigniew
Litwiniak


Grzegorz
Sielewicz


Piotr
Juszczyk


Tomasz
Kędzior


Katarzyna
Kędzior


Andrzej
Blacha


Przemek
Włosek


Iza
Włosek


Piotr
Głuchowski


David
Fajer


Andrzej
Tarasewicz




- - tel. +48 501 276 111 -

Valid HTML 4.01! Valid CSS!